Kamarier/e, Banakier/e, Kuzhinier/e, Ndihmës/e Kuzhine, Shofer Delivery

Kompania

Food Room

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-05-2022

Data e perfundimit

02-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Food Room me hapjen e pikës parë në rrugën B, shpall konkurs pune për këto pozita;

Mbi 15 pozita të lira.

  1. KAMARIER/E
  2. BANAKIER/E
  3. KUZHINIER/E
  4. NDIHMËS/E KUZHINE
  5. SHOFER DELIVERY

Kualifikimet/Kriteret e aplikimit

  • Të ketë eksperiencë të mëparshme në punë.
  • Të jetë korrekt dhe profesional.
  • Të jetë fleksibil dhe bashkëpunues.

Kandidatët e interesuar, mund të aplilkojnë në numrin e telefonit
+383 43 595 800 (Viber/whatsapp) apo në [email protected]

Apliko këtu