www.ofertapune.net Kamarier/e, Banakier/e, Hostess | PunaIme

Kamarier/e, Banakier/e, Hostess

Kompania

Emerald Hotel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-04-2024

Data e perfundimit

25-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Për plotësimin e vendeve të punës:

  • Kamarier/e
  • Banakier/e
  • Hostes

Pozita e kërkuar më lartë kanë një rol të rëndësishëm në Emerald Hotel, duke marrë parasysh që jemi hotel me 5 yje dhe ofrojmë të gjitha shërbimet dhe përkujdesje të veçantë ndaj klientit.

Jemi një vend punë ku për çdo punëtorë  ofrojmë kushte të mira dhe profesionale, duke i plotësuar te gjitha standardet internacionale, trajnime për gastronomi, duke shikuar anën pozitive gjithmonë, duke ju mundësuar ngritje të suksesshme të karrierës profesionale, dhe çdo gjë të zgjidhet me buzëqeshje.

CV-të duhet të dërgohen në email adresën: [email protected]

Preferohet që bashkë me CV-në të dërgohet edhe një fotografi elektronike e portretit.

Nuk pranohen forma tjera të konkurrimit (përmes ardhjes personale apo komunikimit me telefon).

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.