www.ofertapune.net Kamarier/e (Austri) | PunaIme

Kamarier/e (Austri)

Kompania

Schlafmeile Traunsee

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

18-01-2024

Data e perfundimit

01-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Mundesi punësimi në Austri në Hoteleri me kontrate pune për 6 muaj me mundësi vazhdimi    

DETYRAT DHE PËRGJEGJESITË

  • PRANIMI I POROSIVE DHE SHËRBIMI I KLIENTËVE ME NJË QASJE MIQËSORE DHE PROFESIONALE
  • SIGURIM I NJË ATMOSFERE TË KËNDSHME DHE TË REHATSHME PËR KLIENTËT
  • KUJDESET PËR PËRGADITJEN E TAVOLINAVE.
  • NDIMON NË MBLEDHJEN E POROSIVE DHE SHËRBIMIN E USHQIMIT DHE PIJEVE

KUALIFIIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

  • SHKOLLIMI I MESËM NË GASTRONOMI,
  • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER
  • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE DHE GJERMANE ËSHTË PËRPARËSI,
  • KOMUNIKIM I SHKËLQYESHËM DHE AFTËSI NJERËZORE
  • PËRPARËSI ME PËRVOJË PUNE NË GASTRONOMI

APLIKIMI DUHET TË BËHET ONLINE DUKE DËRGUAR CV-NË TUAJ PËRMES E-MAIL TEK: [email protected]

NË SUBJEKT TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?