www.ofertapune.net Kamarier/e (Alb/Eng) | PunaIme

Kamarier/e (Alb/Eng)

Kompania

Mercure Hotels

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

19-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Lideri global në hoteleri dhe mikëpritje Accor po i hap dyert në Prishtinë me brendin Mercure Hotel.

Mercure Prishtina City, me kombinimin e dizajnit bashkëkohor dhe lokal, objekteve më moderne dhe vendndodhjes strategjike, është gati të bëhet një destinacion i kërkuar për udhëtarët që vizitojnë Kosovën dhe jo vetëm.

Nëse jeni entuziast dhe mikëpritës atëherë është mundësia juaj që të realizoni ëndërrën tuaj kështu duke i’u bashkuar një ekipi profesionist e një ambienti të ngrohtë e dinamik.

Pozita vijuese për të cilën mund të aplikoni është

Kamarier/e

Përgjegjësitë e punës së kamarierit/kamerieres:

 • Përshëndetni dhe shoqëroni klientët në tavolinat e tyre
 • Paraqisni menunë dhe jepni informacion të detajuar kur ju kërkohet (p.sh. për porcionet, përbërësit ose alergjitë e mundshme ushqimore)
 • Përgatitni tavolina duke vendosur të gjitha sipas renditjes
 • Informoni klientët për ofertat speciale të ditës
 • Ofroni rekomandime për menunë sipas kërkesës
 • Shitni produkte shtesë kur është e përshtatshme
 • Dorëzoni çeqe dhe mblidhni pagesat e faturave
 • I bartni të gjitha pjatat e papastërta, gotat dhe gjësendet tjera në kuzhinë për pastrim
 • Ndiqni të gjitha rregullat përkatëse të departamentit të shëndetësisë
 • Ofroni shërbim të shkëlqyer ndaj klientit për mysafirët

Kualifikimi i punës për kamarier/kameriere:

 • Eksperiencë pune e dëshmuar si kamariere ose kamariere
 • Aftësi themelore të matematikës
 • Vëmendje dhe durim gjatë punës me klientë
 • Aftësi të shkëlqyera prezantuese
 • Të dëgjuarit aktiv dhe aftësitë e komunikimit efektiv
 • Aftësi për punë ekipore
 • Fleksibilitet për të punuar me turne
 • Diplomë të shkollës së mesme

Njohja e gjuhës Angleze është e domosdoshme

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar formularin përmes butonit më poshtë


The global leader in hotel and hospitality Accor is opening its doors in Prishtina with the Mercure Hotel brand.

Mercure Prishtina City, with its combination of contemporary and locally inspired design, state-of-the-art facilities, and strategic location, is poised to become a sought-after destination for travellers visiting Kosovo and not only.

If you are enthusiastic and hospitable, then it is your opportunity to realize your dream by joining a professional team and a warm and dynamic environment.

We offer employment with a long-term contract, comfortable environment and competitive salary in the market.

The following position for which you can apply is:

Waiter/Waitress

Duties and Responsibilities:

 • Greet and escort customers to their tables
 • Present menu and provide detailed information when asked (e.g. about portions, ingredients or potential food allergies)
 • Prepare tables by setting up linens, silverware and glasses
 • Inform customers about the day’s specials
 • Offer menu recommendations upon request
 • Up-sell additional products when appropriate
 • Arrange table settings and maintain a tidy dining area
 • Deliver checks and collect bill payments
 • Carry dirty plates, glasses and silverware to kitchen for cleaning
 • Follow all relevant health department regulations
 • Provide excellent customer service to guests
Waiter/ Waitress Job Qualification:
 • Proven work experience as a Waiter or Waitress
 • Basic math skills
 • Attentiveness and patience for customers
 • Excellent presentation skills
 • Active listening and effective communication skills
 • Team spirit
 • Flexibility to work in shifts
 • High school diploma

Only English speakers are encouraged to apply

All those interested can apply by filling the form through the button below

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?