www.ofertapune.net Kamarier/e | PunaIme

Kamarier/e

Kompania

Fishop Prishtina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-07-2024

Data e perfundimit

22-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

“FISHOP Prishtina” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Zona Industriale, Rr. “Lidhja e Pejës”, shpallë:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës:

Pozita:                  (1) Kamarier/e.

Vendi i punës:    Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur si Kamarier/e janë:

  • Mirëpritja e musafirëve.
  • Ofrimi i shërbimeve në mënyre efikase dhe të sigurtë të të gjithë porosive.
  • Trajtimi i ankesave dhe kërkesave të klientëve.
  • Ruajtja e standardeve të pastërtisë dhe paraqitja e mirë e zonës së restaurantit.

Kushtet dhe Kualifikimet e kërkuara për Kamarier/e:

  • Përparësi përvoja në kompani me fushëveprim të njëjtë, minimum 1 vit.
  • Të ketë aftësi për bashkëpunim.

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 15.07.2024, Ora 16:00h.

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?