www.ofertapune.net Kamarier/e | PunaIme

Kamarier/e

Kompania

Grill House SHABAN

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-05-2024

Data e perfundimit

30-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Grill House SHABAN shpallë konkurs për :
 • Kamarier / Kamariere

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëpret dhe përshëndetë mysafirët;
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e Restaurantit;
 • Bashkëpunon me stafin duke përfshirë edhe mirëmbajtjen;
 • Monitoron vizitorët në Restaurant;
 • Zbaton rregullat dhe politikat e Restaurantit;
 • Të njohë tërësisht artikujt e menysë.

Kriteret:

 • Vëmendje në detaje dhe saktësi;
 • Pamje dhe qëndrim profesional;
 • Eksperiencë në komunikim me mysafirë / klientë, mundësisht në një mjedis mikpritës;
 • Aftësi në punë ekipore.

Mënyra e aplikimit: 
Të interesuarit le të kontaktojnë në viber në numrin e telefonit:
044 876 896