www.ofertapune.net Kamarier/e (3), Shankist/e (3), Ndihmës/e në Kuzhinë (2), Arkatare (2) | PunaIme

Kamarier/e (3), Shankist/e (3), Ndihmës/e në Kuzhinë (2), Arkatare (2)

Kompania

Bliss Caffe Bar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-03-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Bliss Lavazza me lokacion në Albi Mall hap konkurs për:

  • Kamarier/e (3)
  • Shankist/e (3)
  • Ndihmës/e në kuzhinë (2)
  • Arkatare (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të kenë aftësi të mira të bashkëpunimit.
  • Të kenë aftësi të mira të komunikimit.
  • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës.
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes: 
Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit: +383 44 980 622