www.ofertapune.net Kamarier/e (2) | PunaIme

Kamarier/e (2)

Kompania

Hotel Gorenje

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-01-2023

Data e perfundimit

06-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Plotësim stafi në Hotel GORENJE

Pozitat:

Kamarier/e – 2 Pozita

Kualifikimet:

  • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;
  • Përvoja e dëshmuar në gastronomi ose hotileri.

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin [email protected]
Konkursi qëndron i hapur nga data 06.01.2023 deri më 06.02.2023
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 777 752 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00, gjatë ditëve të javës).

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

 

Apliko këtu