www.ofertapune.net Kamarier, Delivery, Telefonist, Pizzaman | PunaIme

Kamarier, Delivery, Telefonist, Pizzaman

Kompania

Pano Pizza

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-01-2024

Data e perfundimit

21-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pano Pizza po zhvillohet cdo dite e me shume prandaj po shpall konkurs per keto vende te lira te punes:

  • Kamarier
  • Delivery
  • Telefonist
  • Pizzaman

Kemi nevoje për bashkëpunëtor serioz dhe të vullnetshëm për pune (edhe parttime mund te kontaktojnë) 

Te gjithe ata qe jane te vullnetshem per pune dhe e bejne me dashuri punen ju lutem te na kontaktojne ne numrat tane te telefonit: 049609520; 048868686 (Whatsapp & Viber)