www.ofertapune.net Kamarier, Delivery | PunaIme

Kamarier, Delivery

Kompania

Home Pizza

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Home Pizza hap konkurs për keto pozita:

  • Kamarier 
  • Delivery 
Lokacioni: Prishtina
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese
  • Të jetë i shkathtë
  • Të ketë aftësi të mira bashkëpunuese
Mënyra e aplikimit:
  • Të interesuarit të lajmerohën në numrin e telefonit: 045 986 094