www.ofertapune.net Kamarier, Shankist/e | PunaIme

Kamarier, Shankist/e

Kompania

Aurora Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-01-2024

Data e perfundimit

27-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Aurora Group, po kërkon Kamarier dhe Shankist/e të përfshihen në ekipin tonë të përkushtuar.

  • Kamarier 400-450€
  • Shankist/e 400€

Detyrat dhe Përgjegjësitë për Kamarier:

  • Pranim dhe shërbyerja e klientëve me një qasje miqësore dhe profesionale.
  • Sigurimi i një atmosfere të këndshme dhe të rehatshme për klientët.
  • Përcjellja e menuse dhe ofrimi i rekomandimeve.
  • Mbledhja e porosive dhe shërbimi efikas i ushqimit dhe pijeve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë për Shankist/e:

  • Përgatitja e pijeve me kujdes dhe profesionalizëm.
  • Menaxhimi i inventarit të pijeve dhe mbajtja e nivelit të duhur të materialeve.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit kontaktues: 048 998 999