www.ofertapune.net Kamarier (2), Shankist/e (2) | PunaIme

Kamarier (2), Shankist/e (2)

Kompania

Ginger Coffee Bar & Eatery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-03-2024

Data e perfundimit

25-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Restaurant Ginger Coffe Bar & Eatery Albi Mall Prishtinë shpallë konkurs për këto pozita:

  • Kamarier (2)
  • Shankist/e (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
  • Respektimi i rregullave në punë;
  • Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës;
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës;
  • Të ketë aftësi të mira organizimi.

Të ketë saktësi dhe vëmendje në detaje të punës

Kontakti +38345775588 Viber ose Whatsapp