www.ofertapune.net Kamarier (2) | PunaIme

Kamarier (2)

Kompania

Mezzeria

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-01-2024

Data e perfundimit

24-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Mezzeria, një restaurant me një eksperiencë 10-vjeçare në fushën e shërbimit ushqimor, po kërkon të zgjerojë ekipin e saj duke përfshirë 2 kamariera për shërbimin e drekës dhe darkës.

Ne jemi i vendosur në qendër te kafetë e vogla, duke ofruar një ambient të ngrohtë dhe një përvojë gastronomike të shkëlqyer.

  • Pagesa sipas marrëveshjes
  • Kandidatët duhet të kenë një përvojë pune në fushën e gastronomisë
  • Kërkojmë kamarier të përkushtuar, të përgjegjshm dhe me një nivel të lartë saktesie në shërbim.
  • Serioziteti dhe një qëndrim pozitiv janë thelbësore për ekipin tonë.
  • Për kandidatët që janë të gatshëm të punojnë me orare të shkurtuara, ne ofrojmë mundësinë për të fituar një page të shtuar.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email-it: [email protected]

ose përmes numrit kontaktues 045-663 665.