www.ofertapune.net Kamarier | PunaIme

Kamarier

Kompania

Renelual Tahiri Petrol

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-02-2023

Data e perfundimit

19-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pompa e derivateve Renelual Tahiri pika në Cagllavicë, Prishtinë shpallë konkurs për pozitat:

Kamarier (1)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë i sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve;
  • Aftësi të mira komunikuese;
  • Të ketë përvojë pune;
  • Të jetë fleksibil dhe i shoqërueshëm.

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëpërmendura mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit 048 374 330 nga ora 08:00 deri në orën 18:00 apo CV në emailin [email protected]