www.ofertapune.net IT Helpdesk | PunaIme

IT Helpdesk

Kompania

FLINE

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-03-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Pozicioni: IT Helpdesk

Ne kemi 1 vend të lirë dhe po kerkojme për pozicionin e IT Helpdesk nje koleg ose kolege te rinj për të forcuar ekipin tonë:

Ju nevojiten këto aftësi për të aplikuar:

  • Njohuri teknike: Njohuritë bazë të pajisjeve kompjuterike, sistemeve operative (p.sh. Windows, macOS, Linux), teknologjive të rrjetit dhe pajisjeve periferike janë thelbësore.
  • Aftësitë për zgjidhjen e problemeve: Aftësia për të identifikuar, analizuar dhe zgjidhur problemet teknike. Të kuptuarit e mesazheve të gabimit, kryerja e diagnostikimit dhe aplikimi i teknikave të zgjidhjes së problemeve janë aspekte të rëndësishme.
  • Aftesi te mira komunikimi:
  • Njohuri bazë për sigurinë e IT
  • Puna ekipore dhe bashkëpunimi:
  • I hapur ndaj zhvillimit të vazhdueshëm
Ne ofrojme: :
  • Paga konkuruese
  • Sigurimi shëndetësor mbulohet 100% nga ne si kompani 
  • Atmosferë e mirë ekipore

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?