www.ofertapune.net Zyrtar i IT-së | PunaIme

Zyrtar i IT-së

Kompania

Shell Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-03-2023

Data e perfundimit

06-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • NJOHURI NË RRJETËZIM DHE SIGURI,
 • NJOHURI NË MBËSHTETJEN E MJEDISEVE TË WINDOWS-IT, TË DY SISTEMET OPERATIVE TË SERVERIT,
 • E BËNË MIREMBAJTJEN E PAISJEVE TË TEKNOLOGJISE INFORMATIVE,
 • PËRKUJDESET PËR ELEMINIMIN E PROBLEMEVE – DEFEKTEVE SOFTUERIKE DHE HARDUERIKE,
 • E KRYEN KONFIGURIMIN E KOMPJUTEREVE PËR OPERIM FUNKSIONAL SI DHE INSTALIMIN E PROGRAMEVE DHE SISTEMEVE OPERATIVE TË NEVOJSHME
 • E BËNË MONITORIMIN E HARDUERVE , MIRËMBAJTJEN DHE RREGULLIMIN E RRJETIT TË TEKNOLOGJISË INFORMATIVE,
 • NDIHMON NË IMPLEMENTIMIN E PROCESEVE ADMINISTRATIVE,
 • OFRON MIRËMBAJTJE SOFTUERIKE DHE HARDUERIKE PËR ZYRTARË TË KOMPANISË,
 • KRYEN EDHE PUNE TË TJERA TË KESAJ NATYRE SIPAS URDHËRESAVE TË MBIKQYËRSIT, TË CILIT EDHE I PERGJIGJET PËR PUNEN E VET

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

 • SHKATHTËSI TË SHKELQYERA KOMUNIKATIVE, ORGANIZATIVE DHE ANALITIKE
 • ETIKE NË PUNE DHE INTEGRITET TË LARTE NË PUNE
 • SHKATHTËSI PËR MENAXHIM TË PUNES NËN PRESION
 • BACHELOR I SHKENCAVE KOMPJUTERIKE PËRPARESI ME MASTER ,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE  E DOMOSDOSHME,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJA PUNE NË FUSHËN E IT MINIMUMI 2 VJET.

 

APLIKIMI DUHET TË BEHET ONLINE DUKE DËRGUAR: CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: [email protected]

NË SUBJEKT TË SHENOHET POZITA PËR TË CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014

Apliko këtu