www.ofertapune.net Inxhinier i Ndërtimtarisë, Inxhinier i Arkitekturës, Teknik i Ndërtimit | PunaIme

Inxhinier i Ndërtimtarisë, Inxhinier i Arkitekturës, Teknik i Ndërtimit

Kompania

LESNA Ndërtimi

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-04-2023

Data e perfundimit

01-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Kompania “Lesna Ndërtimi” Prishtinë, me lokacion në Magjistralën Prishtinë-Fushë Kosovë,  Rr.Elez Berisha Nr.4, shpallë konkurs për pozitat:

  • Inxhinier i Ndërtimtarisë                     – 1 Pozitë
  • Inxhinier i Arkitekturës                       – 1 Pozitë
  • Teknik i Ndërtimit                                – 1 Pozitë

–  Inxhinier i Ndërtimtarisë    – 1 Pozitë

  Detyra primare:

– Mbikqyrja në vazhdimësi e ecurisë të projektit dhe aktiviteteve ndërtimore në punishte,

  Kushti primar:

– Te ketë mbaruar fakultetin e ndërtimtarisë dhe të ketë së paku 5 vite përvojë pune në fushën e ndërtimeve.

  • Inxhinier i Arkitekturës – 1 Pozitë

          Detyrat primare:

  • Kontribon në projektim, harton nënprojekte të ndryshme, duke përfshirë vizatimet në softverët teknik, vlerësim dhe rishikim të projekteve, kontribut në zhvillimin e projekteve të reja,
  • Kontribon në mbikqyrjen teknike të objekteve në ndërtim e sipër,

   Kushti primar:

– Te ketë mbaruar fakultetin e arkitekturës dhe të ketë së paku 5 vite përvojë pune në arkitekturë, në fushën e projektimit, zhvillimit të projektve dhe mbikqyrjes teknike.

  • Teknik i Ndërtimit – 1 pozitë

  Detyra primare:

– E bën mbikqyrjen teknike të punëve ndërtimore në punishte dhe i verifikon punët e kryera,

  Kushti primar:

– Të ketë të përfunduar shkollën e mesme të ndërtimtarise, ose shkollim të ngjajshëm dhe të ketë së paku 5 vite eksperience në lëmi të ndërtimeve.

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, CV-të e tyre, dokumentet e aplikuesit për njohuritë në lëmitë përkatëse, si dhe të gjitha informacionet tjera shtesë, duhet ti dërgojnë në e-mail adresën: [email protected]

Për informata shtesë mund të informoheni  në nr. e tel: 044/ 779 977 dhe 044/ 992 299 nga ora 08.00 deri në 16.00

Data e fundit për dërgimin e aplikacioneve është  28.04.2023. 

Apliko këtu