www.ofertapune.net Inxhinier i Ndërtimtarisë (4), Inxhinier i Hidroteknikës, Inxhinier i Elektroteknikës, Gjeodet (2) - (Benghazi, Libi) | PunaIme

Inxhinier i Ndërtimtarisë (4), Inxhinier i Hidroteknikës, Inxhinier i Elektroteknikës, Gjeodet (2) – (Benghazi, Libi)

Kompania

2A Group Sh.P.K.

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

22-03-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

2A Group Sh.p.k. është në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për plotësimin e pozitave për:

 • Inxhinier i Ndërtimtarisë (4)
 • Inxhinier i Hidroteknikës (1)
 • Inxhinier i Elektroteknikës (1)
 • Gjeodet (2)

Vendi i punës: Benghazi, Libi

Projekti: Ndërtimi i Aeroportit të Ri Ndërkombëtar të Benghazit në Libi

Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Analizë e plotë për fazën e ndërtimit/elektrikes/gjeodezise 
 • Angazhim dhe projektim të ndërtimi, të planifikuara nga kompania;
 • Mbikqyre procesin e ndertimit dhe koordinon aktivitetet e ndertimit;
 • Rekomandime profesionale lidhur me projektet e punuara nga kompanitë projektuese për nevojat e kompanisë;
 • Punët tjera lidhur me ndërtimet duke përfshirë dhënien e njohurive profesionale për menaxhmentin, përmirësimin e projekteve ekzistuese, pjesëmarrjen në implementimin e projekteve të kompanisë, etj.
 • Organizimi/mbështetje në punët dhe dhënien e instruksioneve për kontraktorët e kompanisë dhe mbikëqyrjen e realizimit të punëve nga ana e tyre konform planifikimit dhe organizimit të punëve dhe caktimit të prioriteteve;
 • Planifikimin e kryerjes së punëve, angazhimin e resurseve dhe mbikëqyrjen e punës;
 • Informimin e udhëheqësve për mbarëvajtjen e punëve, në pajtueshmëri me nevojat dhe kërkesat në vend-punim;
 • Mbajtjen e saktë dhe të rregullt të shënimeve dhe raporteve mbi punët e kryera dhe ato të planifikuara dhe raportimin e rregullt të punëve tek udhëheqësit e kompanisë;
 • Pranimin e detyrave nga Drejtori apo i autorizuari i tij dhe implementimin e tyre në vend-punim;
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura performon edhe detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt;
 • Detyrat dhe përgjegjësitë e lartë shënuara janë indikative.

Kualifikimet:

 • Fakulteti i Ndërtimtarisë/Elektroteknikes/Gjeodezise
 • Së paku 3-5 vite përvojë punë fushën e ndërtimtarisë/elektroteknikes/gjeodezise;
 • Obligative pervoja e punes ne ndertim te ulet-infrastrukture
 • Njohuri të thella profesionale, aftësi të shkëlqyshme hulumtuese, analitike dhe organizative;
 • Njohuri pune të programeve standarde të Office-it (MS Office, CAD, eurokodeve dhe e programeve adekuate);
 • Njohja e Gjuhës Angleze;
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të punes në ekip;
 • Vetë-motivim dhe gatishmëri për të marrë përgjegjesi;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Kualifikimet e lartë shënuar janë indikative.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose email adresës [email protected] deri me datë  05 Prill 2024.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?