www.ofertapune.net Inxhinier i Mekatoronikës (Teknik i Mekatoronikës) | PunaIme

Inxhinier i Mekatoronikës (Teknik i Mekatoronikës)

Kompania

Allianz

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-03-2023

Data e perfundimit

30-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

KONKURS

Kompania Allianz  nga Prishtina është në kërkim të Kuadrit të kualifikuar teknik ose inxhinier të mekatoronikës.

Detyrat e punës: Instalimi, servisimi dhe mirëmbajtje të paisjeve dentare.

Kushtet:

  • Njohja e gjuhës angleze obligative
  • Të posedoj patent shoferi kategoria B
  • Mosha 20-40 vjet
  • Te ketë aftësi në përdorimin e kompjuterit.

Paga përcaktohet me marrëveshtje të ndërsjellë.

Vende të lira pune 2

Orari i punës fleksibil

Konkursi mbetet i hapur deri me datën 31 Mars 2023.

Intervistimi i kandidatëve fillon nga data 20 Mars 2023

Të interesuarit CV-në e tyre e dërgojnë në emailin : [email protected]