www.ofertapune.net Inxhinier i Makinerisë | PunaIme

Inxhinier i Makinerisë

Kompania

IMN SHPK

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

08-05-2023

Data e perfundimit

07-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Në bazë të nevojës tonë të brendshme, kompania IMN Tulltorja sh.pk. shpall konkurs pune:

Pozita: Inxhinier i Makinerise – dega: Konstruksione Metalike – Prodhimtari

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Do të bej bejë mirembajtjen mekanike ne raportin e prodhimit.

Përvoja dhe kualifikimi:

  • Diplomë unisversitare per pozitën ne fjale;
  • Përvojë pune;
  • Aftësi komunikuese dhe organizative;

Përparsi do të kenë kandidatet që kanë eksperiencë të punës në sektorin e industrisë (prodhimtarisë).

Të gjithë kandidatet e interesuar duhet të aplikojnë me CV-në e detajuar në Shqip me deshmitë pëkatese të kualifikimit dhe pëvojës së punës te dërgohen në [email protected] apo fizikisht në zyrën e Burimeve Njerëzore, në selinë e kompanisë, afati i konkursit zgjatë 30 ditë, nga data e publikimit të tij.

Verejtje:

Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

Apliko këtu