www.ofertapune.net Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë | PunaIme

Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë

Kompania

Versa Engineering

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-09-2023

Data e perfundimit

24-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

KONKURS PUNE

Versa Engineering SHPK shpall konkurs pune. Kërkojmë «Inxhinierë të Ndërtimtarisë» të motivuar dhe entuziastë për të bashkëpunuar në projekte inovative.

Përgjegjësitë dhe aktiviteti juaj në firmë përfshin:

  • Vizatimin dhe zhvillimin e planeve të ndërtimit
  • Mbështetjen e inxhinierëve të tjerë sipas kërkesës
  • Angazhimi i rregullt sipas ligjeve në fuqi

Çfarë ju pret në Versa Engineering:

Detyra dhe përgjegjësi interesante, duke filluar nga projekte të ndërtimit të lartë e deri tek inxhinieria e urave dhe infrastrukturës. Një ambient pune motivues dhe me mundësi pune nga shtëpia.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Diplomë Bachelor ose Absolvent/e në Fakultetin e Ndërtimtarisë (Konstruktiv/ Hidro)
  • Përvoja e punës është përparësi
  • Njohuri të mira kompjuterike
  • Njohuri të programit AutoCAD. Njohja e ALLPLAN është përparësi
  • Aftësi të mira komunikuese dhe organizative
  • Njohja e gjuhës angleze është përparësi

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre në email-in [email protected] me titull “Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë” deri 07.10.2023.

Vetëm kanditatët e përzgjedhur ftohen për intervistim.

Prishtinë, Kosovë.