www.ofertapune.net Inxhinier/e i/e Elektroteknikës, Praktikant/e | PunaIme

Inxhinier/e i/e Elektroteknikës, Praktikant/e

Kompania

El Tech

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-02-2024

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Nëse dëshironi të punoni në projektet më të mëdha elektrike në Kosovë dhe më tej, ju ftojmë të aplikoni për pozitat:

  • Inxhinier i elektroteknikes, drejtimi elektroenergjetik me përvoj pune 3 Vjeçare
  • Inxhinier i elektroteknikes, drejtimi elektroenergjetik praktikant/e i/e cili/a ështe në perfundimt të studimeve ose i/e diplomuar.

Vendi i punës: Prishtinë

Orari i punës: E Hëne – E premte, 08:00-17:00

Aplikimi mund të bëhet duke na shkruar mesazh (chat) ose duke telefonuar në: +38348700900 nga ora 08:00-17:00

Konkursi do të jetë i hapur deri me 16.02.2024