www.ofertapune.net Instalues / Monter për Klima, Ventilim dhe Ngrohje / Ftohje (6) | PunaIme

Instalues / Monter për Klima, Ventilim dhe Ngrohje / Ftohje (6)

Kompania

Smart Air Solution

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Smart Air Solution është në kërkim të kandidatëve për të plotësuar poziten:

  • Instalues (Monter) për klima, ventilim dhe ngrohje/ftohje (6)

Detyrat përfshijnë:

  • Instalimin, mbajtjen dhe riparimin e sistemeve të klimatizimit, ventilimit dhe ngrohjes/ftofjes në ambiente të ndryshme.
  • Sigurimin e një punë të pastër dhe të sigurt në të gjitha kohërat, duke respektuar standardet e sigurisë në punë.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Përparësi do të japin personave me përvojë të mëparshme në fushën e instalimeve të klimave, ventilimit dhe ngrohjes/ftofjes.
  • Njohuri të mira teknike dhe aftësi për të përdorur mjetet dhe pajisjet e nevojshme për instalimet.
  • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe bashkëpunimit në ekip.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit [email protected] apo numrit 044618695