www.ofertapune.net Instalues i Sistemeve të Ngrohjes, Klimatizimit dhe Ventilimit | PunaIme

Instalues i Sistemeve të Ngrohjes, Klimatizimit dhe Ventilimit

Kompania

Alaska/Mitsubishi Electric

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Shpallje për Konkurs për Pozicionin:

  • instalues të sistemeve të ngrohjes, klimatizimit dhe ventilimit

Kompania Alaska / Mitsubishi Electric  me seli ne magj. Pristhine – Ferizaj është në kërkim të instaluesve të kualifikuar për të bashkangjitur ekipin tonë të punës .

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Instalimi, mirëmbajtja dhe riparimi i sistemeve të ngrohjes, klimatizimit dhe ventilimit.
  • Identifikimi dhe zgjidhja e problematikave teknike në terrain.
  • Sigurimi i punës së shkëlqyeshme dhe të sigurt në terren.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Përvojë pune në fushën e instalimit të sistemeve të ngrohjes, klimatizimit dhe ventilimit.
  • Certifikime të vlefshme në fushën e ngrohjes, klimatizimit dhe ventilimit janë një avantazh.
  • Orar të rregullt (hënë-premte, 8-17).

Përfitimet:

  • Paga konkurruese dhe benefite të mira.
  • Mundësi për zhvillim dhe avancim në karrierë.
  • Punësimi me ekip profesional.

Aplikacionet mund të dërgohen nëpërmjet email-it në [email protected] Tel ,WhatsApp ,Viber :+383 49 222 274  ose të dorëzohen në zyrat tona në Magj.Prishtine –Ferizaj . Afati i fundit për aplikimet është 30 04 2024

Për informacion shtesë, ju lutem kontaktoni në 049222274  ose vizitoni faqen tonë zyrtare në              www.alaska-ks.net 

Faleminderit për interesimin tuaj!