www.ofertapune.net Infermiere, Mirëmbajtëse | PunaIme

Infermiere, Mirëmbajtëse

Kompania

International Hospital

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

04-01-2023

Data e perfundimit

01-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

International Hospital në Pejë shpall konkurs për Infermiere dhe Mirëmbajtëse!
 
-Ne jemi duke kerkuar infermiere te licensuara për tu kujdesur për pacientet tanë, duke bërë lehtësimin e shërimit të tyre sa më të shpejtë.
Kandidatja ideale do të jetë një profesioniste e përgjegjshme dhe e trajnuar shumë mirë në gjendje që të ofroj kujdesin më të mire.
Ne presim qe ju gjithashtu t’i udhëzoni pacientat tanë që ti ndjekin udhëzimet për shëndetin  në vazhdimësi, duke mos harruar që qellimi jonë kryesor është promovimi i mirëqenies së pacientëve tonë.
 
Detyrat:
 • Infermierja të ketë eksperiencë pune si një infermiere e regjistruar.
 • Te ketë njohuri ekselente në metodat dhe kujdesjen e pacientit.
 • Njohuri dhe gjindshmëri në raste urgjente.
 • Njohuri shumë te mira të udhëzimeve dhe procedurave të shëndetit dhe sigurisë.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe bashkëpunuese në ekip.
 • Aftësi ekselente në organizim.
 • E durueshme, me aftësi të shkëlqyera për zgjidhjen e problemit.
 • Përgjegjsit e infermieres:
 • Monitorimi i gjendjes së pacientit, dhe kontrollimi i nevojave të ndryshme te pacientëve, ofrimi i kujdesit dhe keshillimi në mënyrë sa më të mirë.
 • Vëzhgimi dhe interpretimi i simptomave të pacientëve dhe poashtu komunikimi i çdo detaji tek mjeku perkatës.
 • Bashkëpunimi me mjekë dhe infermierë në punë.

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke derguar CV ne emailin: [email protected] apo kontaktoni ne numrin tane te telefonit: +38349476446

Apliko këtu