www.ofertapune.net Infermierë dhe Specialistë Mjekësorë (Gjermani) | PunaIme

Infermierë dhe Specialistë Mjekësorë (Gjermani)

Kompania

Global Work & Training Agency

Lokacioni

Jashtë Vendit

Data e publikimit

16-07-2024

Data e perfundimit

08-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pozita pune për Infermierë dhe Specialistë Mjekësorë në Gjermaninë Jugore.

Vendndodhja: Baden-Württemberg dhe Bavari / Gjermania Jugore.

Nga spitale të mëdha, klinika, dhe mjekë sportivë te sanatoriume dhe kujdes në shtëpi dhe kujdes ditor.Në periudhën e provës: Nis nga €17.50 për orë plus shtesat.Pas periudhës së provës, marrëdhënie të përhershme punësimi: €3,300 deri në €4,800 bruto plus shtesat.

Ka shtesa të ndryshme: Puna të dielën 25%, puna e natës 20% Bonuse vjetore: po. Varet nga punëdhënësi Akomodimi: Akomodimi do të ofrohet.

Trajnime të mëtejshme cdo trajnim tjetër në sektorin e infermierisë është i paguar ose i mbështetur.
Departmentet:

  •  Infermieria e përgjithshme dhe kujdesi shëndetësor:
  •  Infermieria pediatrike:
  •  Kujdesi për të moshuarit:
  •  Infermieria ambulatore: 
  •  Infermieria psikiatrike: 
  •  Kujdesi intensiv:
  •  Urologjia:
  •  Gjinekologjia:
  •  Pediatria:
  • Neurologjia:

APLIKO TANI duke derguar CV’n ne emailin tone [email protected] 
Personat të cilët jane të intersuar për të marrë më shumë informacione rreth procesit të aplikimit, ju lutem na kontaktoni në  këta numra të telefonit: ; Viber +383 49 238 047; +38345484017