www.ofertapune.net Infermier, Laborant | PunaIme

Infermier, Laborant

Kompania

Avicena KS

Lokacioni

Drenas , Malishevë , Viti

Data e publikimit

05-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Avicena KS shpallë konkurs për:

  • Infermier dhe Laborant  

Pozita të lira: Malishevë, Viti dhe Drenas.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Licensa e punës nga Ministria e Shëndetesisë,
  • Përvojë pune në pozitë adekuate,
  • Çdo kualifikim tjetër do të konsiderohet përparësi.

Konkursi mbetet I hapur deri me datë 15.04.2024

CV-te dërgohen përmes butonit “Apliko Këtu” ose tek [email protected] ,duke cekur në subject pozitën dhe lokacionin që aplikoni.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?