www.ofertapune.net Human Resource HR / Jurist | PunaIme

Human Resource HR / Jurist

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-02-2024

Data e perfundimit

06-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Burime Njerëzore

Human Resource HR / Jurist 

  • Te kete pervoje pune 3vite + ne Human Resource 
  • Te kete aftesi te mira komunikues dhe organizative 
  • Ta njoh legjislacionin e Republikes se Kosoves
  • Menaxhoni procesin e rekrutimit dhe përzgjedhjes
  • Lidhni marrëdhëniet e menaxhimit dhe punonjësve duke adresuar kërkesat, ankesat ose çështje të tjera.
  • Zhvilloni dhe monitoroni strategjitë, sistemet, taktikat dhe procedurat e përgjithshme të burimeve njerëzore në të gjithë organizatën
  • Të ushqejë një mjedis pune pozitiv
  • Mbani planin e pagave dhe programin e përfitimeve
  • Vlerësoni nevojat e trajnimit për të aplikuar dhe monitoruar programet e trajnimit

Nr tel
+383 48 600 002

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?