www.ofertapune.net Host / Mikëpritëse | PunaIme

Host / Mikëpritëse

Kompania

Hotel Garden

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-05-2024

Data e perfundimit

28-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

  

Pozicioni: HOST / MIKËPRITËSE  

Përgjegjësia  

Është përgjegjëse për të siguruar shërbime të shkëlqyeshme për të gjithë mysafirët që  nga momenti i kontaktimit, arritjes, qëndrimit dhe shkuarjes. Poashtu është  përgjegjës për sigurimin e një atmosfere miqësore dhe të këndshme për mysafirët. 

Përgjegjësitë kryesore:  

  • Përshëndetni dhe ulni mysafirët në një mënyrë të shpejtë dhe miqësore.
  • Menaxhoni rezervimet dhe mbani një tabelë të organizuar të vendeve.
  • Koordinoni me stafin që shërben për të siguruar rrjedhën e qetë të mysafirëve.
  • Ofroni shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe adresoni pyetjet e mysafirëve.
  • Aftësi të forta komunikimi dhe ndërpersonale. 
  • Aftësi për të punuar mirë nën presion në një mjedis me ritme të shpejta. 
  • Orientim i shkëlqyer në shërbimin ndaj klientit.  

Bashkohuni me ne në ofrimin e mikpritjes së nivelit të lartë për mysafirët tonë.  

[email protected] me Subjet: Emertimi i vendit te punes: Shembull 

Email: [email protected] 

Subject HOST / MIKËPRITËSE 

Aplikuesja duhet te jete Femer 

Dokumentet e nevojshme per aplikim:  

Cv- së duhet ti bashkangjitet te gjitha eksperiencat e meparshme si dhe  rekomandimet per ato qe i posedojne përmes butonit ‘Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?