Graphic Designer (Internship)

Kompania

Mesh COM

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-05-2022

Data e perfundimit

09-06-2022

Lloji i orarit

Intern

Kategoritë

Art dhe Kulturë

Mesh COM është një kompani softuerike, e cila mirret me zhvillimin e aplikacioneve të ndryshme web, mobile, desktop etj.

Vendi: Prishtinë
Konkurs i hapur për: 1X Graphic Designer (Internship)

Kualifikimet:

  • Të ketë njohuri bazike në Adobe Photoshop dhe Adobe Illustrator,
  • Të ketë kreativitet, energji dhe dëshirë për t’u avancuar
  • Të jetë i/e aftë për punë ekipore dhe individuale

Benefitet: Sigurim shëndetësor, kontributet pensionale, pajisje të punës, mundësi punësimi me kontratë afatgjate.

Dërgoni CV-në tuaj këtu: [email protected]

Apliko këtu