www.ofertapune.net Ftesë për Trajnime Online | PunaIme

Ftesë për Trajnime Online

Kompania

Top Consulting

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-06-2024

Data e perfundimit

08-07-2024

Kategoritë

TRAJNIME PROFESIONALE NË TOP CONSULTING

???????????? ????????????????????????????????????????, kompani e specializur për trajnime profesionale dhe konsulencë biznesi, organizon 9 module të ndryshme të trajnimeve, 1 ditor, 2 ditorë & 3 ditorë. Trajnimet organizohet në formatin online, me ekspertë me përvojë shumë vjeçare në fushat përkatëse.

Lista e trajnimeve që mund t’i ndiqni online janë:

  • ???????????????????????????????????? ???? ???????????????????????????????? ????????????????Ë????????????????
  • ???????????????????????? ???????????????????????? ????Ë ???????????????????????? ????????????????Ë????????????????
  • ???????????????????????????????? ????????????????????????????
  • ???????????????????????????????????? ???? ????????????????????????????????????????Ë???? ????Ë ????????????????????????Ë????????????
  • ???????????????????????????????????? ???? ????????????Ë???? & ????????????????????????????
  • ????-???????????????????????????????????? ????Ë ???????????????????????????????? ????????????????????????????
  • ???????????????????????????????? ???? ???????????????????????????? & ???????????????????????????? ???????????????? ????????????????????????????????
  • ???????????????????????????????????????? ????Ë ???????????????????????? & ????????
  • ???????????????????????? ???????????????????????????? & ???? ????????????????????????????????

Trajnimet janë me pagesë dhe në fund pjesëmarrësit do të pajisen me Certifikatë të pjesëmarrjes.

Oraret: Pardite apo Pasdite.

????ë???????????????????? ???? ????????????????????????????????????!

Të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar formularin online në linkun: 

https://forms.gle/HayD3Hws5FdXjAxE7

Tel: +383 44 318 935 (viber & whatsapp)

E-maili: t[email protected]