www.ofertapune.net Frizer | PunaIme

Frizer

Kompania

Royal Barbershop

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-06-2024

Data e perfundimit

26-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Royal Barbershop shpallë konkurs pune për:

  • Frizer

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të ketë përvojë pune
  • Të jetë pozitiv gjatë orarit të punës
  • Të ketë aftësi të mira bashkepunuese

Orari: 9:00 – 20:00

Lokacioni: Albi Mall

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes +38345393026