www.ofertapune.net First Level Support | PunaIme

First Level Support

Kompania

EverLeaf

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pozicioni:  First Level Support

Përshkrimi i Përgjithshëm:

Kërkojmë një kolegë për pozicionin “First Level Support” me njohuri të gjuhës polake dhe angleze, eksperienca e mëparshme nuk eshte e domosdoshme. 
Detyrat Kryesore: 
  • Asistim i klienteve në gjuhën polake dhe angleze. 
  • Komunikimi efektiv për zgjidhjen e çështjeve teknike të thjeshta. 
  • Regjistrimi dhe monitorimi i kërkesave për ndihmë. 
  • Përgjigje ndaj pyetjeve themelore dhe udhëzime për klientët. 
  • Bashkëpunimi me ekipin teknik. 
Kualifikimet: 
  • Gjuhë e shkëlqyeshme Polake dhe Angleze (Nevojiten të dyja gjuhët) 
  • Aftësi për punë në ekip. 

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko Këtu ose email: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?