www.ofertapune.net Financiere | PunaIme

Financiere

Kompania

Izogrup SH.P.K.

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-06-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Themeluar në vitin 2004, Izogrup sh.p.k sot është transformuar në një nga kompanitë më të besueshme në Shqipëri ne fushën e Hidro dhe Termo izolimit. Shërbimet tona shtrihen nga ato familjare,biznese të vogla/mesme/mëdha deri tek organizata të një niveli të lartë. Shumë prej objektivave tashmë janë realizuar si shtrirja gjeografike në të gjithë shqipërinë, mjetet bashkëkohore, transporti dhe lëndët e para. Një nga qëllimet e kompanisë është zgjerimi i forcës së saj punëtore. Nëse punonjësi i vetë kompanisë nuk është i kënaqur, atëherë kurrsesi nuk do të mbetet i kënaqur klienti. Një nga prioritetet kryesore të shoqërisë është shtimi i vendeve të reja të punës dhe përmirësimi i kushteve të punonjësve si nga ana ekonomike ashtu edhe nga ana e sigurisë. Një punëtor i kënaqur, është shkak për kënaqjen e një klienti.

Izogrup është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitës

  • Financiere

Përgjegjësitë:

  • Detyra që i përkasin një pozicioni të finances
  • Bashkëpunim i ngushtë me departamentet tjera

Kualifikimet:

  • Bachelor në Financa, Kontabilitet, ose fusha të ngjashme.
  • Përvojë pune në financë ose kontabilitet (preferohet).
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.

Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën [email protected] dhe të na kontaktoni në numrin 00355696666060 ose +37745116666