www.ofertapune.net Financier | PunaIme

Financier

Kompania

LUCIANO men's wear

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-02-2023

Data e perfundimit

31-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs i hapur për pozitën: Financier

Vendi i Punës: Prishtinë

Detyrat kryesore:

 • Pranon dhe regjistron porositë për shitje në sistemin kontabël;
 • Mirëmban faturat, dokumentet burimore në dosje dhe sigurohet që ato janë të plota;
 • Ofron ndihmë në punët e kontabilitetit në bazë të kërkesës së personit përgjegjës;
 • Te mirembaje komunikim e rregullt me klientet
 • Kryen dhe punë dhe detyra tjera të cilat i kërkohen nga Udhëheqësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar nivelin e studimeve Bachelor;
 • Të ketë së paku një (1) vit përvojë në të njëjtin profil pune;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i/e gatshëm të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.
 • Orari eshte nga nga ora 09:00-17:00
 • Paga Baze + ushqimi paguhet nga kompania

CV-të dhe dëshmitë e përvojave të punës, të plotësuar me pozitën për të cilën aplikoni mund t’i dërgoni në adresën elektronike: [email protected]

+383 44 700 470

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 28.02.2023

Aplikoni duke klikuar ne Butonin “APLIKO”