www.ofertapune.net Punëtor në Depo dhe në Linjen e Prodhimit | PunaIme

Punëtor në Depo dhe në Linjen e Prodhimit

Kompania

Vjosa

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-05-2023

Data e perfundimit

01-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Fabrika e Lëngjeve Vjosa e cila gjendet në Rr. Bajram Bahtiri, Prishtinë shpallë konkurs për poziten:
  • Punëtor në Depo dhe në Linjen e Prodhimit
Të interesuarat të dërgojnë CV e tyre në emailin: [email protected]
 
Konkursi mbetet i hapur nga data 05.04.2023 deri më 30.05.2023
 
 
Apliko këtu