www.ofertapune.net Faturist/e – Kalkulant/e | PunaIme

Faturist/e – Kalkulant/e

Kompania

Beta Group

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

06-06-2024

Data e perfundimit

06-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Beta Group sh.p.k shpall konkurs për pozitën

 • Faturist/e – Kalkulant/e – Lipjan

Detyra dhe Përgjegjësitë

 • Pranon dhe përpunon porositë, dhe siguron faturimin e kompletuar dhe të saktë të të gjitha porosive.
 • Barazimin e kartelave të blerësve dhe furnitorëve.
 • Mbanë kontaktin me liferuesit dhe blerësit për dorëzimin dhe pranimin e mallrave.
 • Regjistrimin dhe kontrollimin e transaksioneve të arkës në baza ditore.
 • Kryen llogaritje të zakonshme për të prodhuar analiza dhe raporte.
 • Përgaditja dhe mirëmbajtja e cmimeve të kompanisë.
 • Mirëmbajtja e listës së stokut-invertarit në baza mujore.

Kualifikimet:

 • Përvojë të mëparshme në Departamentin e Financave – Faturim/Kalkulim;
 • Diplomë Bachelor në Financa dhe Kontabilitet;
 • Trajnime dhe Certifikime në fushën përkatëse janë përparësi;
 • Të posedojë Patent Shoferin – Kategoria B;
 • Njohja e gjuhës Angleze;
 • Njohja e programit të kontabilitetit Navision është përparësi;
 • Njohuri të avancuar të paketës MS Office (Excel, Word, Power Point).

Si të Aplikoni  

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim. 

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: [email protected]. Afati i aplikimit është deri me datën 06 Korrik 2024 ora 17:00.