www.ofertapune.net Faturist/e | PunaIme

Faturist/e

Kompania

Nuka Home

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-06-2024

Data e perfundimit

18-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Nuka Home hap konkurs pune për:

Pozita:    Faturant  pran Depos

Detyrat dhe Kualifikimet:

 • Të ketë së paku 2 vite përvojë pune 
 • Te ket aftesi te mira komunikative
 • Te jet i motivuar te punoj i pamvarur dhe ne ekip
 • Te jete Pergjegjes per  krijimin e faturave interne /externe ne procesin e shitjes
 • Pranimi, konrollimi, i mallit sipas dokumentacionit percjelles.
 • Mbajtja e kontaktit me kliente dhe transportues extern (postat e shpejta )
 • Punesimi me orar te plote 
 • Orari 8 oresh me pauze 45 minuta 
 • Pushim vjetore  si dhe
 • Benefitet dhe kontrata sipas ligjit te punes se Kosoves !
 • Paga e knaqeshme bezuar performancen dhe ne eksperiencen e kandidatit.

     Kerkohet njohuri e perdorimit te programit te kontabilitetit, preferenca – njohuri  e RIKONT-it

Lokacioni : NUKA HOME

Adresa: Cagllavicë Km,4  Rruga Prishtine – Ferizaj 100m  Pertej Hotelit Emeralld ose HIB ne  Cagllavicë 

Mënyra Aplikimit:
Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Cv dhe nje pershkrim motivues per veten e tyre  në emailin [email protected] duke e cekur poziten per te cilen aplikon!