www.ofertapune.net Farmaciste / Teknike e Farmacisë | PunaIme

Farmaciste / Teknike e Farmacisë

Kompania

Vemi Pharmacy

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Industri Farmaceutike

Vemi Pharmacy me adrese ne Lagjen Kalabria, Kompleksi RIERA lokali nr.5

Kerkon te punesoje nje Farmaciste / teknike e farmacise  me orare te plote  (14:00 – 22:00).

Kërkesat

  • Teknike e licencuar e farmacise 
  • Farmaciste e licencuar – Farmaciste e diplomuar (praktikante)

Përgjegjësitë e kandidatit/es

Kandidati duhet te jete me kualifikimet perkatese, te posedoje shkathesi, interesim per pune dhe edukate ne perputhje me ambientin e punes.

Kualifikimet e preferuara:

  • Teknike e licencuar e farmacise 
  • Farmaciste e licencuar 
  • Farmaciste e diplomuar (praktikante)

Përfitimi Profesional:

Te ne mundesohet avancimi ne profesion, permes praktikes se mire te punes duke u mbikqyre nga farmacistet me pervoje shume vjeqare.

*Perparesi kane personat me vendbanim te rregullt ne Prishtine.

Per aplikim apo info te tjera kontaktoni në: [email protected] apo +383 49 44 88 04 (Viber & Whatsapp)