www.ofertapune.net Farmacist/e, Agjent/e Tregtar/e | PunaIme

Farmacist/e, Agjent/e Tregtar/e

Kompania

Sinorg Pharmaceuticals

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-05-2024

Data e perfundimit

31-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Industri Farmaceutike

KONKURS

Sinorg Pharmaceuticals”  është Qarkullues me Shumice I Produkteve dhe Pajisjeve Medicionale që operon në tregun e Kosovës mbi 25 vite. Me qëllim të rritjes së veprimtarisë shpallë konkurs për pozitat më poshtë:

 • Farmacist – 1 pozite
 • Agjent Tregtar – 3 pozita

Përgjegjësitë dhe Detyrat :

 • Të mirëmbajë rrjetin e klientëve ekzistues dhe të identifikojë klientë të ri,
 • Të prezantojë në mënyrë profesionale produktet e kompanise,
 • Bazuar në kërkesat e marra nga klientët, të dërgojë porositë në baza ditore,
 • Të identifikojë nevojat për produkte të klientëve dhe jep propozime të ndryshme,
 • Të ofrojë shërbim klientëve, si para, po ashtu dhe pas shitjes,
 • Të zbatojë procedurat në fuqi dhe rregulloren e brendshme të kompanisë.

Kualifikimet e kërkuara:

PER FARMACIST :

 • Diplome universitare ne drejtimin farmaci
 • Njohuri në shitje/marketing dhe njohuri bazike në barna
 • Patent Shoferi – Kategoria “B”
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese,
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira,
 • Efikas në punë ekipore dhe aftësi për punë në presion.

 

 

PER AGJENT TREGTAR :

 • Shkolla e Mesme (perparsi Teknik I Farmacise)
 • Njohuri në shitje/marketing dhe njohuri bazike në barna,
 • Patent Shoferi – Kategoria “B”,
 • Njohuri të mira të paketës MS Office dhe programeve të depos,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese,
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira,
 • Efikas në punë ekipore dhe aftësi për punë në presion.

Të gjithë të interesuarit duhët të dërgojnë CV-në në emailin: [email protected] me titull : 

Aplikoj per poziten  Farmacist / Agjent Tregtar !

Kokursi mbetet i hapur deri me : 31.05.2024 ; vetëm kandidatët e perzgjedhur do të kontaktohen!