www.ofertapune.net Event Host | PunaIme

Event Host

Kompania

Hyperactive

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-06-2024

Data e perfundimit

06-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

                                                           

    Event Host

Detyrat e Event Hostes përfshijnë:

 • Përshëndetja e të gjithë mysafirëve të eventeve dhe shoqerimi gjate festes se tyre
 • Të ketë njohuri bazë se si të rezervoni një festë, rregullat dhe rregulloret e festës se ditelindjes tek
  femijet.
 • Bërja e njoftimeve për eventet dhe kerkesat e klientave tek Menaxheri perkates
 • Sigurohuni që dhomat e festës të jenë të përgatitura për festat me produkte letre, pije, balona dhe çdo kërkesë tjetër që mund të kenë klientet.
 • Mbajtja e kontakteve me prindërit pritës, duke i ndihmuar ata në çdo mënyrë të mundshme për ta bërë qëndrimin e tyre të këndshëm
 • Argëtimi i pjesëmarrësve në festë gjatë kohës së tyre në dhomën e festës (këndim, vallëzim, lojëra)
 • Sigurohuni që prindërit të kuptojnë rregullat e festave dhe te jene te pergjegjshem per femijet e tyre.
 • Sigurohuni që dhomat e festave të pastrohen për secilën palë (mbikëqyrësit e zonës së lojës mund të
  ndihmojnë)

Aplikoni në linkun më poshtë nëse:

 • Jeni energjik dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik
 • Ju pëlqen puna në ekip por edhe jeni të gatshëm për vetë-iniciativa
 • Keni aftësi të mira komunikuese dhe ju pëlqen të punoni me njerëz.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?