www.ofertapune.net Enëlarës/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e | PunaIme

Enëlarës/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e

Kompania

Vapiano

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-05-2024

Data e perfundimit

20-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Enëlarës/e

Vapiano ka hapur pozitë pune për një enëlarës/e në Prishtinë. Kandidati/ja duhet siguruar që pajisjet dhe pjatat janë pastruar dhe ruajtur sipas standardeve të kompanisë. Ndjek procedurat e hapjes dhe mbylljes të turnit me kujdes dhe kryen detyrat e pastrimit të përditshme dhe javore.

Detyrat kryesore:

  • Pastrimi i pajisjeve si tiganat, kontenierët dhe pjatat.
  • Zhvendosja e mbeturinave.
  • Pjesëmarrje në takimet e përditshme, p.sh. takimet para turnit.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Njohuri paraprake për gastronominë (e rekomanduar).

Nëse jeni të interesuar për këtë mundësi, ju lutem CV’t tuaja dergoni [email protected] apo përmes butonit “Apliko Këtu”  Koha e fundit për të aplikuar është 20 Maj 2024.

Ndihmës kuzhinier/e

Vapiano ka hapur pozitë pune si Ndihmës kuzhinier/e në Prishtinë. Për këtë pozitë, kandidati duhet të siguroj që ushqimi të ruhet, përgatitet, gatuhet, dhe shërbehet sipas standardeve të kompanisë. Po ashtu, është e rëndësishme që kuzhinieri të jetë i kujdesshëm në procedurat e hapjes dhe mbylljes së kuzhinës dhe të plotësojë detyrat e përditshme dhe javore me kujdes dhe në kohë.

Detyrat kryesore:

  • Përgatitja dhe shërbimi i ushqimit sipas specifikave të recetës.
  • Gatimi në kuzhinë (nëse është e nevojshme para mysafirëve).
  • Sigurimi i higjienës dhe sigurisë së ushqimit.
  • Pjesëmarrje në takimet e përditshme, për shembull, takimet para turnit.
  • Trajtimi i ankesave të thjeshta të mysafirëve.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Njohuri paraprake për gastronominë (e rekomanduar).

Nëse jeni të interesuar për këtë mundësi, ju lutem CV’t tuaja dergoni [email protected] apo përmes butonit “Apliko Këtu”  Koha e fundit për të aplikuar është 20 Maj 2024.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?