www.ofertapune.net Elektro Serviser (2), Punëtor Teknik (2), Praktikant (2), Agjent/e Marketingu | PunaIme

Elektro Serviser (2), Punëtor Teknik (2), Praktikant (2), Agjent/e Marketingu

Kompania

Horeca

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

10-02-2024

Data e perfundimit

23-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Horeca L.L.C. në Prishtinë shpallë konkurs për pozitat:

Pozita: 2 Elektro Serviser, 2 Punëtor Teknik për ftohje/klimatizim dhe 2 Praktikant

Përgjegjësitë:

 • Bashkëpunon me ekipin e kompanisë për të realizuar detyrat që i caktohen;
 • Viziton pikat sipas planit operativ;
 • Kontrollimi dhe servisimi i pajisjeve (pajisje industriale);
 • Mirëmbajtja e pajisjeve të klientëve të kompanisë;
 • Montimi dhe demontimi i pajisjeve sipas kërkesës së përgjegjësit të servisit.

Kualifikimet:

 • Kandidati duhet të ketë njohuri profesionale me veglat elektrike, pajisjet, rrymën dhe hidraulikën;
 • Kandidati duhet të ketë të përfunduar të paktën shkollën e mesme;
 • Përvojë pune në lëminë e servisimeve të paisjeve/stabilimenteve ftohëse (frigorifer, friz etj.);
 • Menaxhim shumë të mirë të kohës, orar fleksibil dhe gatishmëri për punë;
 • Kandidati duhet të jetë i besueshëm, i përgjegjshëm dhe të ketë sjellje profesionale ndaj klientëve;
 • Kandidati duhet të posedoj patent shofer (kategoria B).

Pozita: Agjent/e Marketingu

Përgjegjësitë:

 • Të prezantoj pajisjet/produktet e kompanisë në territorin e Kosovës, Shqiperisë dhe Maqedonisë;
 • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e pajisjeve/produkteve në treg në vazhdimësi;
 • Zgjerimin e kontakteve me klient të rinjë;
 • Të bëjë raporte javore dhe mujore.

Kualifikimet:

 • Te ketë shkollimin në fushën përkatëse:
 • Të ketë përvojë pune së paku një vit në këtë fushë;
 • Të jetë komunikativ/e, të jetë i/e vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
 • Të ketë aftësi bindëse në prezantim;
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Të posedojë patent shofer, kategoria B.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në emailin [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?