www.ofertapune.net Elektro Instalues | PunaIme

Elektro Instalues

Kompania

Conductor

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Conductor me seli në Prishtinë shpallë konkurs për vende të lira të punes në pozitat: 

Elektro Instalues 

Kushtet dhe kualifikimet e nevojshme për aplikim:

  • Edukimi – Shkolla e mesme
  • Kualifikimi – Diploma e shkolles së mesme
  • Përvoja: Përvojë pune së paku 2+ në fushën përkatëse

Menyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”, duke kontaktuar në numrin e telefonit: +383 44 608 776 apo në emailin: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?