www.ofertapune.net Elektro Instalues (3) | PunaIme

Elektro Instalues (3)

Kompania

Conductor

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-03-2023

Data e perfundimit

13-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Conductor me seli ne Prishtine shpalle konkurs per vende te lira te punes ne pozitat: 

Elektro instalues (3) 

Kushtet dhe kualifikimet e nevojshme per aplikim:

Edukimi – Shkolla e mesme

Kualifikimi – Diploma e shkolles se mesme

Pervoja: Pervoje pune se paku 2+ ne fushen perkatese

 

Menyra e aplikimit: Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke kontaktuar ne numrin e telefonit: +383 44 608 776 apo ne emailin: [email protected]

Apliko këtu