www.ofertapune.net Ekspert i IT (Domotikë) | PunaIme

Ekspert i IT (Domotikë)

Kompania

Shield Recruitment&HR

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

29-12-2023

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Shield Recruitment & HR kërkon Ekspert i IT(domotikë) 1 (një vend pune) për klientin e saj, kompani e njohur ndërkombëtare në fushën e ndërtimit me seli në Afriken Juglindore, Zimbabwe.
Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Instalimi, konfigurimi dhe përdorshmëria e vazhdueshme e pajisjeve të programeve të sistemit;
 • Zgjidhja e problemeve hardware dhe software;
 • Menaxhimi i rrjetës LAN dhe WAN në të gjitha pikat e kompanisë;
 • Mirëmbajtja e PC-ve dhe rrjetit në të gjitha pikat e kompanive, mirëmbajtja e serverëve;
 • Monitorimi dhe mirëmbajtja e VPN-it;
 • Largimin e viruseve, spyware, malware si dhe rootkits nga të gjithë kompjuteret;
 • Diagnostifikimi dhe rregullimi i problemeve harduerike;
 • Instalimi i Update-s Patches, Antiviruseve si dhe menaxhimi i filtrave, instalimi I pajisjeve harduerike dhe softuerike;
 • Vlëresimi i aseteve harduerike, përkrahja e aplikacioneve të Microsoft-it dhe të tjera softuereve;
 • Përmirësimet dhe migrimet softuerike dhe harduerike;
 • Vizitat e rregullta ditore për monitorim të komplet rrjetit në të gjitha pikat shitëse janë obligative;
 • Përkujdesja për ruajtjen e shenimeve-arkives dhe backup-it të dokumentacionit si dhe arkivimi i tyre për të gjithë severët;
 • Hapja e coding userave; mirëmbajtja dhe menaxhimi i arkave fiskale, kamerave;
 • Mbajtja e sigurisë në nivel maksimal në aspektin e teknologjisë informative;
 • Ndihmon punonjësit me probleme kompjuterike dhe u përgjigjet pyetjeve të tyre;
 • Kryen operacione përditësuese të rrjetit;
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura performon edhe detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt;

Kualifikimet:

 • Diplomë Bachelor në Shkenca Kompjuterike ose fusha të ngjashme;
 • Përvoja minimale 2 vjeçare në rrjetet kompjuterike dhe mirëmbajtjen e sistemeve dhe në rrjetin aktual sisteme operative;
 • Aftësi për të përmushur afatet dhe për të menaxhuar stresin në mënyrë efektive në situatë të presionit të lartë;
 • Kuptimi i parimeve TI dhe aftësia për të komunikuar konceptet teknike në mënyrë efektive tek një audiencë e ndryshme;
 • Kërkohet ndjesi e fortë e diskrecionit dhe konfidencialitetit;
 • Njohja e Gjuhës Angleze;

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes Web faqes së Shield Recruitment & HR https://shieldrecruitment.org/ deri me datë 15 Janar 2024 në ora 16:00.
Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohet.
Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.