www.ofertapune.net Ekonomiste | PunaIme

Ekonomiste

Kompania

Gemix

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-05-2024

Data e perfundimit

28-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

GEMIX, po kërkon një Ekonomist të specializuar në analizën e tregut për të përforuar ekipin tonë në Prishtinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Përgatitja dhe analiza e raporteve periodike të tregut për të identifikuar trendet dhe mundësitë për rritje të biznesit.
  • Monitorimi i performancës së konkurrencës dhe identifikimi i strategjive të tyre për të ndikuar në vendimmarrjen tonë.
  • Bashkëpunimi me ekipin për zhvillimin dhe implementimin e planifikimeve strategjike të marketingut dhe shitjeve.

Kualifikimet e Kërkuara:

  • Diploma Bachelor në Ekonomi, Financa apo fusha të ngjashme.
  • Përvojë pune në pozitë të ngjashme
  • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe bashkëpunimit në ekip.
  • Njohuri të mira të MS Office, veçanërisht Excel-it dhe PowerPoint-it.

Lokacioni: Prishtinë, Rruga B

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?