www.ofertapune.net Ekonomist (Kazakistan) | PunaIme

Ekonomist (Kazakistan)

Kompania

Shield Recruitment&HR

Lokacioni

Jashtë Vendit

Data e publikimit

11-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Shield Recruitment & HR kërkon Ekonomist (10 vende pune) për klientin e saj, kompani e njohur ndërkombëtare në fushën e ndërtimit.

Vendi i punës: Kazakistan

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mbajtja e evidencava ditore, javore dhe mujore të hyrje – daljeve të materialeve nëpër depo; 
 • Pranimi,kontrollimi dhe vërtetimi i materialeve të ardhura në kantier nëse materialet kanë ardhur sipas porosise ( kërkesave);
 • Kontrollon nëse materialet kanë ardhur sipas sasisë së kërkuar me kërkesë;
 • Kontrollon nëse materialet kanë ardhur me ndonjë mangësi eventuale si : dëmtim , cilësi e dobët etj.
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura performon edhe detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt;
 • Detyrat dhe përgjegjësitë e lartë shënuara janë indikative.

Kualifikimet:

 • Fakulteti Ekonomik;
 • Së paku 2 vite përvojë punë fushën profesionale;
 • Njohuri pune të programeve Microsoft office (Word, Excel, Outlook);
 • Njohja e Gjuhës Angleze obligative;
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të punes në ekip;
 • Vetë-motivim dhe gatishmëri për të marrë përgjegjesi;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Kualifikimet e lartë shënuar janë indikative.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes Web faqes së Shield Recruitment & HR  https://shieldrecruitment.org/ deri me datë 21 Qershor 2024 në ora 16:00.

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohet.

Tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.