www.ofertapune.net Ekonomist | PunaIme

Ekonomist

Kompania

Schlafmeile Traunsee

Lokacioni

Jashtë Vendit

Data e publikimit

16-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

  Mundesi punësimi në Austri në Hoteleri me kontrate pune për 6 muaj me mundësi vazhdeimi 

  Akomodimi mbulohet nga Kompania       

DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

 • BËNË MENAXHIMIN DHE SHITJEN E PRODUKTEVE TE KOMPANISE.
 • REGJISTRIMI I PAGESAVE PËR TË GJITHË KLIENTËT DHE FURNITORËT,
 • KONTROLLON DHE REGJISTRON TE HYRAT E LLOGGARIVE BANKARE SIPAS BANKAVE
 • REGJISTRIMI I PAGESAVE I TË GJITHA BLERJEVE DHE SHPENZIMEVE
 • KONTROLLON DHE REGJISTRON TË HYRAT E PUNONJËSEVE
 • MARRJA E RAPORTIT DITOR TË SHITJËS NË TË GJITHA PIKAT
 • MBANE RAPORTE ANALITIKE TË SHITJES 

KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME

 •  FAKULTETI EKONOMIK             
 •  NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E EGJUHËS GJERMANE DHE ANGLEZE PËRPARËSI, 
 •  PATENT SHOFER KATEGORIA-B, 
 • PËRPARSI MEPËRVOJË PUNE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES  BUTONIT “APLIKO KETU” OSE E-MAIL TEK: [email protected]

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?