www.ofertapune.net Edukatore, Motër Edukatore | PunaIme

Edukatore, Motër Edukatore

Kompania

Cambridge Kids

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-01-2024

Data e perfundimit

27-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE
EDUKATORE DHE MOTER EDUKATORE

Kualifikimet për edukatore (3-6)

 • Fakulteti i Edukimit – Programi parafillor
 • Shkolla e lartë pedagogjike –Profili Edukatore
 • Fakulteti Filozofik – Dega e Pedagogjise
 • Fakulteti i shkencave Sociale – programi përkujdesja dhe mirëqenia e fëmijëve

Kualifikimit për motër edukatore (0-3)

 • Fakulteti i Edukimit – Programi në fëmijërinë e hershme 0-3;
 • Shkolla e Mesme e Mjekësisë – Drejtimi Infermiere
 • Shkolla e Mesme e Mjekësisë – Drejtimi Pediatri
 • Shkolla e Mesme e Mjekësisë – Drejtimi Mami;
 • Shkolla e Mesme e Mjekësisë- Mjekësi e Përgjithshme

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

 1. Rezymeja personale (CV) bashkangjitur një fotografi personale
 2. Letra motivuese
 3. Diplomat e kualifikimit
 4. Dëshmi të përvojës në institucionet arsimore (nëse ka)

Afati dhe mënyra e aplikimit:

Konkursi mbetet i hapur 10 ditë nga data e shpalljes, duke filluar nga data 30 Janar 2023 deri më datën 10 Shkurt 2024

Aplikacionet duhet t’i dorëzoni në email adresen [email protected]

Shënim: Vetëm aplikacionet e kompletuara do të shqyrtohen për raundin e dytë (intervistë)